Να στείλετε μήνυμα
aboutus

Εταιρικό Προφίλ

Η Co. εξοπλισμού μηχανημάτων Guangzhou XUNPO, ΕΠΕ είναι ένας επαγγελματικός μεγάλος-προμηθευτής όλων των τύπων μερών εκσκαφέων και πτυχώνοντας μηχανών, που ενσωματώνει την ανάπτυξη από κοινού. Τα κύρια προϊόντα μας περιλαμβάνουν τα μέρη μηχανών, τα υδραυλικά μέρη, την πτυχώνοντας μηχανή και τα σχετικά προϊόντα. Η επιχείρησή μας το 2016, και έχουμε πολλά έτη ιστορίας στη βιομηχανία μηχανημάτων. Τοποθετημένοι στην περιοχή Guangzhou Tianhe, απολαμβάνουμε την κατάλληλη μεταφορά νερού, εδάφους και εναερίου.

 

Guangzhou Xunpo Machinery Equipment Co., Ltd.

 

Η επιχείρησή μας περισσότερους από 30 εργαζομένους, που διαιρούνται απασχολεί σε επιχειρησιακό τμήμα, τμήμα παράδοσης, και τμήμα υπηρεσιών μεταπωλήσεων. Φέρτε την τελευταία εμπειρία αγοράς στους πελάτες, έτσι ώστε οι πελάτες μπορούν να αγοράσουν με τη ψυχική ηρεμία σαν αγόραζαν σε ένα φυσικό κατάστημα. Μέσω των προσπαθειών όλου του προσωπικού μας, έχουμε γίνει μεγάλος προμηθευτής των ανταλλακτικών μηχανημάτων. Οι διευθυντές μας οδηγούν συχνά τους υπαλλήλους για να επιθεωρήσουν προσωπικά όλες τις πτυχές της παραγωγής στο εργοστάσιο για να εξασφαλίσουν τα υψηλότερα ποιοτικά μέρη.

 

Θα αρχίσουμε τη δεύτερη φάση στρατηγικής ανάπτυξης μας. Η επιχείρησή μας θεωρεί τις «λογικές τιμές, τον αποδοτικό χρόνο παράδοσης και την καλή υπηρεσία μεταπωλήσεων» ως αρχή μας. Ελπίζουμε να συνεργαστούμε με περισσότερους πελάτες προς την αμοιβαία ανάπτυξη και τα οφέλη. Καλωσορίζουμε τους πιθανούς αγοραστές για να μας έρθουμε σε επαφή με!

Ιστορία

Σχετικά ο μικρής κλίμακας επιτρέπει σε μας για να λειτουργήσει αποτελεσματικά ικανοποιώντας τις ιδιαίτερες ανάγκες των πελατών μας.

 

Το 2018, καθιερώσαμε μια συνεταιριστική σχέση με σήμα SKF στις Ηνωμένες Πολιτείες, και έχουμε διατηρήσει μια καλοκάγαθη και αμοιβαία ευεργετική φιλική συνεργασία.

 

Συγχρόνως, επανεπενδύσαμε όλα τα κέρδη στην επιχειρησιακή αύξηση, ανοίξαμε ένα νέο επιχειρησιακό σύστημα με το εργοστάσιο κατασκευής μηχανών εμπορικών σημάτων μας πτυχώνοντας.

 

Guangzhou Xunpo Machinery Equipment Co., Ltd.

Guangzhou Xunpo Machinery Equipment Co., Ltd.

Υπηρεσία

Στην κατασκευή και τη εξορυκτική βιομηχανία, οι εκσκαφείς αναλαμβάνουν συχνά των περισσότερων από τους στόχους ανύψωσης. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για αυτές τις βιομηχανίες ότι οι μηχανές μπορούν να λειτουργήσουν καλά και αποτελεσματικά υπό τους σκληρούς όρους. Επομένως, συνδέουμε το μεγάλο ενδιαφέρον με την ποιότητα των μηχανικών μερών, και ξέρουμε ότι δεν θα υπάρξει καμία περαιτέρω συνεργασία εάν εμείς δεν μπορεί να παρέχει υψηλό - ποιοτική υποστήριξη στους πελάτες μας.

 

Τα μηχανήματα XUNPO μπορούν να παρέχουν σε σας τα πλήρη ανταλλακτικά και τα τμήματα εκσκαφέων. Εάν ψάχνετε νέο aftermarket, προϊόντα πλεονάσματος, μεταχειρισμένα προϊόντα ή τα προϊόντα στην αγορά, μπορούμε να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες επισκευής σας. Έχουμε ένα δίκτυο των ποιοτικών κατασκευαστών για να εξασφαλίσουμε ότι οι μηχανές σας μειώνουν την παραγωγικότητα χρόνου διακοπής και αύξησης.

 

Guangzhou Xunpo Machinery Equipment Co., Ltd.Guangzhou Xunpo Machinery Equipment Co., Ltd.

 

 

 

Η ομάδα μας

Τοπ ομάδα πωλήσεων. Εμείς της υπηρεσίας ανά πάσα στιγμή!

 

Guangzhou Xunpo Machinery Equipment Co., Ltd.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Talos
Τηλ.: : +86 15919341551
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)